3D-rondleiding in uw project

Een 3D-rondleiding voor potentiële kopers van uw vastgoedproject? Geef toe, daar droomt toch iedere makelaar (en particuliere verkoper) van? Het maakt het niet alleen die koper, maar u stukken gemakkelijker. VR Media realiseert die rondleiding op basis van een uitgekiende 3D-scan. Op die manier staat uw project 24/7 open voor virtueel bezoek, en dat is uiteraard commercieel erg interessant. Zeker omdat het u tijd noch geld kost!

vr-media-voordelen-3D-rondleiding

De voordelen van een 3D-rondleiding

Naast het gemak van een woning te kunnen bezoeken vanop een pc, tablet of telefoon, zijn er nog tal van voordelen. De privé-eigenaar weet dat bezoekers die bellen voor een fysieke afspraak de woning al verkend hebben en dus effectief geïnteresseerd zijn. De 3D-scan is, eenmaal het pand verkocht of verhuurd, ook een mooie en realistische herinnering.

Troeven voor professionals

Professionele vastgoedmakelaars kunnen hun prospecten dan weer een service aanbieden die uniek is op de Belgische markt. Vastgoedeigenaars zulllen gegarandeerd verstomd staan. Met een 3D-rondleiding kunt u zich ook onderscheiden van uw concurrenten. Verder zullen uw fysieke rondleidingen zich beperken tot bezoeken met kandidaten die de woning al op voorhand virtueel bezochten. Het is trouwens bewezen dat woningen met een 3D-scan sneller verkocht worden én aan een betere prijs.

vr-media-troeven-voor-professionals

3D-rondleiding als ultieme verkooptroef?

Wilt u als particuliere of professionele verkoper van vastgoed uitpakken met deze exclusieve dienst, waarbij uw pand als het ware digitaal wordt gekopieerd en gepresenteerd? Of hebt u nog vragen? Laat ons dan zeker iets weten, we maken zo snel mogelijk een afspraak!

Neem contact met ons op