3D-visualisatie: virtuele toegankelijkheid van bestaande als nog te bouwen panden

3D-visualisaties vanop PLAN

3D-visualisaties vanop bouwplan bij VR Media

3D-visualisaties vanop BESTAANDE panden

3D-visualisaties van bestaande plannen bij VR Media

Een 3D-visualisatie die een project aan (potentiële) kopers toont zonder dat die daar effectief moeten voor langskomen? 
Of die een rondleiding geeft in een project dat nog niet is gerealiseerd? 

Dankzij de knowhow van VR Media is dat vandaag perfect mogelijk. 

De perfecte interactieve marketingtool - zowel voor een bestaand pand of voor op een project dat alleen nog maar op papier bestaat.

3D-visualisaties vanop PLAN

3D-visualisaties vanop plan zijn een unieke tool om panden te verkopen en garanderen meer voorverkoop. De in opdracht van VR Media geschreven software laat bouwpromotoren en makelaars toe om woningen en appartementen die nog moeten gebouwd worden in real life weer te geven aan potentiële kopers. 

Dit maakt het voor de kopers makkelijker om een ruimtelijk beeld te krijgen van hun nieuwe toekomstige woning. 

Indien u dat wenst, kunnen we zelfs aan de hand van een drone opname ter plaatse het realistische zicht vanuit de tuin of vanop het terras toevoegen aan het 3D-model. Er dient geen software geïnstalleerd te worden en de oplevering gebeurt reeds binnen de twee weken na uw bestelling!De perfecte tool voor bouwpromotoreninterieurarchitecten3D-tekenaars en vastgoedmakelaars.

3D-visualisaties vanop BESTAANDE panden

Ook voor 3D-visualisaties van bestaande panden kunt u een beroep op ons doen. Aan de hand van 3D-scans maken we een heldere,  gedetailleerde voorstelling van uw zaak of eigendom, die de werkelijkheid 100 procent weerspiegelt. Bezoekers kunnen dus vanaf hun scherm (op pc, smartphone of tablet) uw project bekijken - zonder dat ze hiervoor een VR-bril of specifieke software moeten aanschaffen. 

Ideaal voor vastgoedmakelaarsaannemers en architectenwinkel- en hoteleigenaarsverzekeraars en experts, en aanbieders van vakantieaccommodaties.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Bekijk onze doelgroepen

Voordelen van Virtual Reality


interactief

Interactief

Je krijgt een totale bewegingsvrijheid in een virtuele wereld. Je biedt bezoekers de mogelijkheid aan om door alle ruimtes van uw woning of pand te navigeren, net als of ze er waren.

efficient

Efficiënt

Je zal sneller en gerichter producten of woningen verkopen of verhuren. Potentiële kopers of huurders kunnen op voorhand al een inzicht krijgen in de werkelijkheid.

Universeel

Universeel

Primair wordt virtual reality gebruikt in vastgoed. Maar naast woningen, winkels, restaurants of kantoren kan je ook een 3D visualisatie maken van andere producten of locaties.

Klaar om de concurrentie een stap voor te zijn met Virtual Reality?

Neem contact met ons op

Getuigenissen van onze klanten