Virtual Reality maakt het verschil


3D realisaties van uw ruimtes zijn een enorm krachtige tool. VR Media kan u hiermee helpen om zo uw business te verbeteren.

Vastgoed en immo

Overtuig potentiële kopers of huurders met een virtueel bezoek aan uw woning. Voortaan kan je via een virtuele rondleiding een woning ontdekken zonder fysiek aanwezig te zijn. VR is dan ook de perfecte meerwaarde in vastgoed.

Voor bestaande panden Voor nieuwbouw

Aannemers en architecten

Van 2D fotografie en 3D data naar een compleet 3D model. VR Media scant uw werf of in te richten pand en na enkele uren is uw virtueel model reeds klaar. Bekijk de technische installaties en alle leidingen vanop uw kantoor in virtuele realiteit.

Voor bestaande panden Voor nieuwbouw

Winkels en restaurants

In het aanbod van uw winkels en restaurants zijn de 3D visualisaties van VR Media het perfecte marketingmiddel om online het verschil te maken.  Laat toekomstige klanten reeds op voorhand kennismaken met uw zaak en investeer in de nieuwe technologie van Matterport.

Meer info

Reizen en ontspanning

Met een virtuele 3D scan voorkomt u dat bezoekers ontgoocheld zijn bij uw aankomst. U geeft op voorhand een werkelijke voorstelling van uw accommodatie met de 3D showcase van VR Media. Bovendien kunnen klanten hun nieuwe bestemming bezichtigen op smartphone, tablet en desktop.

Meer info

Verzekeraars en experts

Door een 3D visualisatie van de ruimte kan u als verzekeraar of expert een correct en onbetwistbaar beeld weergeven van de realiteit. Met Virtual Reality stopt u de eindeloze discussies bij schadegevallen of huurgeschillen.

Meer info

Vind u zichzelf niet terug in bovenstaande groepen?

Wij zijn ervan overtuigd dat de toepassing van Virtual Reality voor elke business van toepassing kan zijn. Contacteer ons vrijblijvend en wij maken graag tijd voor een verkennend gesprek.

Contacteer ons

Waarom kiezen voor Virtual Reality?

Ontdek de voordelen